19 juli 2017

Så var det mitten av Juli och sommaren är snart slut, känns som att den inte börjat än. Kallt, storm och grått varje dag. Har inte en dag ens tänkt tanken på att åka till stranden och sola och bada... Eller jo, det var någon dag där i maj som det var väldigt varmt och soligt flera dagar i sträck.

Men det gör inte så mycket. För vi har ju en rastlös kille som helst inte ligger ner allt för länge i vagnen och sover. Ska hända något hela tiden typ. Så det är skönt att han kan sitta och "leka" ensam nu. Utan att man måste hålla i han osv.

Vart i stugan några svängar. Å försökt fånga fisk utan resultat. Och var till Skellefteå i helgen som var och tittade på faster Ida när hon körde dragracing.

Fredag for vi upp kl12 och kom fram vid 18.30 efter matstop och grejs efter vägen. Sov i en stuga två nätter och for hem igen vid 12 på söndagen och kom hem till 18.30. Vilde var väldigt snäll i bilen. Som tur var.

På plats var han också väldigt duktig, inte mycke gnäll. Men han är en snäll unge det måste jag skryta om.

Så vi försöker hitta på saker och åker iväg trots att Vilde kräks mycket och att sonden hoppar upp varannan dag. Visst är det jobbigt och tröttsamt men det är ju våran vardag. Händer lika mycket om vi bara skulle vara hemma också så... Bara att ta med mycket extra kläder så går det bra.

Nu är vi på G ner till Hälsingland för att fira mamma/mormor på 47-åra dagen.

Inga kommentarer:

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa