25 augusti 2014

Inget Triathlon i år.....



I helgen var det Hälsinge Triathlon, jag som var med i fjol och gjorde ett godkänt lopp, hade hoppats att komma top 5 i år.....

 Men mitt jävla knä satte stopp för det, anmälde mig inte ens! FAN! 

Jag vet att jag kan simma 400m, kan cykla 25km och springa 5km men inte om knät pallar det i ett svep. Och minsta snesteg vid trötthet och korsbandet kan gå av. Och jag vet att jag ger gärnet om jag är med på något, så min tanke var först "Jag genomför loppet och tar det lugnt" hmmm pyttsan! 

Klokt av mig att avstå helt! Bra Jessica! 

Så ingen top 5 placering i år. Men nästa år då?? ;) haha



Annars flyter allt på. Jabbar i Edsta nu med 4-5-åringar och trivs som fisken i vattnet igen, men som jag saknar Asplundens barn, föräldrar och personal! :(

Hemköp är jag å jobbar på titt som tätt också, så ingen rast och ingen ro! 

Med mitt knä går det framåt, löper i skogen och hoppar bland stenar och rötter utan smärta, cyklar långa svängar. Kan NÄSTAN sitta riktigt på huk nu, men bara nästan. Men kommer äntligen ner så jag kan göra djupa squats. Så på torsdag får vi se vad som sägs! Håller tummar o tår!

1 kommentar:

Anonym sa...

Drygt när rygg och leder sätter stopp för rörligt liv. Men man ska tydligen lyssna på kroppen och ta det lugnt iblann. Du får skaffa hoj och åka me grabbarna på Edsta :)En annan har iaf tagit upp löpningen igen.

// Lord Per Von Asplunden

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa