5 maj 2014

Jobb, Slit och Seriepremiär

Sista april är förbi, blev en lugn sådan (i alla fall för min del) värre för andra! Haha!!

Först jobb, sen ett crossfitpass och sen på fest. Va på monvägen med en massa folk, riktigt trevligt. Grilla gomat, prata skit, titta på brasa och badade utekar. For hem vid 1, då de flesta for hem. Hade ju äran att jobba nästa dag, en röd dag med dubbelt betalt! ;) Inte illa!

Blev ett pass på Hemköp 14.45-23.15, men först ett crossfitpass ute i skogen med löpning och sånt, för att orka jobba. Sen när jag väl slutade vare bara att skynda hem o försöka sova, för 7.00 skulle jag vara på förskolan igen... Ibland undrar jag hur jag orkar!?

Extrajobb även på lördag 8-14 på Hemköp. Käkade lunch och for iväg på seriepremiär hemma mot Tallåsen. Var nervös hela dagen... nästan spyfärdig innan uppvärmningen. Längesdan jag spelade en "riktig match"

Tankarna gick om jag ens skulle få spela med tanke på förkylningen som hindrade mig ifrån att träna i förra veckan. Men jo då, fick till och med starta som forward.


Så i sprillans nytt matchställ och med nr 24 på ryggen så var jag taggad till 1000, så blåstes matchen igång. Vi hade bra spel, tryck direkt. 1-0 efter 16min. 2-0 efter ca 30min och 3-0 efter 38min och då blev jag utbytt. "Vila några minuter så kommer du ut igen sen"

3-0 ledning i halvtid och bra spel, dock kan vi bättre! Underbart spel från vår målvakt, Simone!
Alla var i och för sig riktigt bra!

Andra halvlek fick jag börja på sidan. Lite sämre spel, mindre chanser. Tror vi blev lite bekväma med våran ledning. Efter 15min fick jag hoppa in och spela igen. Tallåsen kom mer och mer in i matchen och 3-0 blev 3-1... Men vi hade våra chanser vi också, stolpskott och skott alldeles över.

Så efter ca 70min spelade gjorde vi 4-1. Men inget vidare spel för det och det resulterade i 4-2 i 80e minuten. Men en skön vinst i seriepremiären och 4 mål av oss och alla dessa av MIG!! Haha :)

Mitt självförtroende stärktes en aning ska jag säga, blev även matchens lirare och fick pris. Jag kan!! Visst var det enkla mål, men ändå... 5år är lång tid att vara ifrån fotbollen, men har man en gång varit grym  så.... ;)

Nu blickar vi framåt mot lördagens match mot Delsbo2 borta.

1 kommentar:

Karin M sa...

You are still going strong!! HÄRLIGT! Säj till när ni har match hemma. Jag blir så sugen och komma och titta!

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa