10 april 2012

Är ingen stadstjej


Nä, nu har jag fått nog, vill flytta hem till Forsa. Har insett att jag inte riktigt trivs här där jag bor. Jag är ingen stadsfjolla, jag är en som älskar landet. Det är väll därför som jag gärna är i Forsa på helgerna. Och på vardagarna jobbar jag. Är alltså nästan aldrig hemma och när jag är det så är det tråkigt. Det är inte mitt ställe! Och så ska det inte vara, man ska trivas.

Jag skulle vilja ha en etta på Fredriksberg, Freja eller backa. Men hellst vill jag ha en liten stuga med egen uteplats. Jag har saknat att bara kunna gå ut på gården och bara vara, sitta ute i solen och läsa. Det funkar inte här, mitt i stan och inte nog med det. Den himla trafiken gör ju inte saken bättre!!

Har gjort iordning lappar om att hyra en liten stuga i Forsa trakten, som ska sättas upp i Forsa. Så nu så....men flytta till forsa ska jag!

Nästa steg är att säga upp min lägenhet. Och då har jag tre månader på mig att hitta nå.

Någon som kan tipsa om något? :)

1 kommentar:

Lenore sa...

Jag skulle också vilja bo i en liten stuga, tänk vad mysigt! Kände en förut som bodde i en stuga på kanske 18 kvm, precis vid ett litet vattenhål. Hur mysigt som helst!

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa