3 februari 2011

Saknar IPP men det börjar ljusna

Sen IPP´s slut har tiden gått väldigt sakta, ändå har det redan gått snart en månad :( men tiden på IPP och med det härliga gänget kommer jag aldrig att glömma. Som jag har skrattat...Önskar vi fick gå igen istället för att nya ungdomar ska börja och "ta över" det vi gjort.

Bara att veta att man har något att göra på dagarna kändes härligt, jag behövde inte bekymra mig nå. Men nu då... när IPP är slut står jag på mina egna ben igen...

Lite ljusare börjar det faktiskt bli, har fått ett simlärarjobb, dock endast på lördagar, men det är alltid något. Jag kommer att vara ansvarig för tre grupper, två baddare (vattenvana) och en sköldpadda (grunderna till crawl mm) så jag hoppas det blir bra. I går och i dag har jag suttit ner och gjort en grovplanering för de båda grupperna och gjort en fin planering till första lektionen. Så nu känns allt jättebra! :)

Och inte nog med det så ska jag på "intervju" med rekryteringen och ev få jobba extra där det behövs folk inom barnomsorgen. Så jag närmar mig mitt "drömjobb", fast att jag inte vet riktigt vad det är...Det enda jag vet är att jag vill jobba med barn/ungdomar och sport/idrott av något slag.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer....

Men det känns mycket bättre nu, men inget kan klå de bästa 16 veckorna med IPP!!

1 kommentar:

maggan Snäll sa...

Det är så härligt att höra att ni har haft lika roligt som jag =)Jag har också svårt att tänkta mig att något ska kunna toppa den gruppen vi hade.Maggan

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa