10 september 2018

Har inte haft tid till att uppdatera här, eller jag har prioriterat annat. Saker förändras, livet... Ja allt blir annorlunda med två ungar.

Sist jag skrev var i slutet av april, nu är det i mitten av september och en hel sommar har gått. Vad har hänt då?

Jo. En hel del.

Vilde var kräkfri från att Inez föddes tror jag tills Kims semester började, så han har haft en skitsommar med massa kräk. Bytt mat och kräker nu mindre. Inez har växt och tar sig fram nu, inte kryper men nästan. Hon hasar och ålar sig fram. Och fort går det. Så redan innan hon blev fem månader tog hon sig över trösklar...

Silvbergsgruva I Säter, Dalarna

Och sommaren var för varm för dessa små. Så det var inte så kul trots allt. Till stugan har vi inte kunnat åka pga bränderna och värmen, men hoppas kunna åka nu i höst nån helg.

Vilde på bröllop

Vad har vi gjort i sommar då... Varit på bröllop för Ida och Christopher, haft dop för Inez, varit till Borlänge två gånger, där var vi på Leos, träffade Arne Alligator och träffade alla gladiatorer. Varit ner till Forsa 100 ggr. Varit på två dragracing tävlingar och hejat på faster Ida, både i Sundsvall och Söderhamn. Badat en massa, både ute och på Himlabadet.

Dragracingdröm

Jag har fått jobb i Bergeforsen och börjar 1a oktober, så då ska Kim vara hemma fram till sommaren. Hus har vi köpt i Sörberge, Timrå för er som inte vet. Och dit flyttar vi den 21 september. Så krånglat en hel del med mäklaren och banken och sånt.

Då är det också dragracing i Tierp och som det låter så ska Ida köra där.... hmmm får flytta in fort då ;)

Kim har köpt sig ett problem, en 65as Valiant... kan bli fin, med betoning på KAN.

Träningen går fint, med en multisportvagn, som är mitt absoluta bästa köp. Lite tyngre och jobbigare att springa med än utan. Men har fått upp bra fart och springer 8km med ungarna just nu, ska försöka öka lite till strax.

Så det har blivit löpning tre-fem dagar i vecka, ett rent styrkepass (crossfit inspirerat) i veckan och vila en eller två dagar (då med två promenader varje dag) Så igång håller vi.


hejarklacken




Inga kommentarer:

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa