4 januari 2017

Borta bra men hemma bäst.... Ja absolut.
Efter dryga två veckor inlagd på avd 45, prematuren, så var det så skönt att på nyår få fira in det nya året hemma själva och sedan dess har vi haft permis. Viktkoll varje dag på sjukhuset, men vi är inte "fångar" där längre.
Och i morgon behöver vi inte kolla vikten, så vi slipper åka dit. Äntligen!!! Om inte lillen drar ur sonden eller spyr upp den vill säga. Men det visar sig.
Så nu äntligen går jag ut och går varje dag och tränar magen via "mammamage" appen. Och skottar snö. Så skönt att få röra sig och göra något.

Vilde hänger givetvis med ut på promenaderna, det är något han kommer få göra några timmar varje dag framöver. Även i kylan. Idag var det snöigt och minus 10. Men stickade kläder från gammelmormor håller Vilde varm.
Tog en längre tur med bilen i måndags också, ända till Hammarstrand i Jämtland. Åkte dit, åt mat och for hem. Å det gick bra.
I stugan



Ska få kaloririkare mat åt honom nu. Äter 85-90ml 8 gånger per dygn och går inte upp så som läkarna vill. Klart vi ska vara extra speciell med dietist redan vid tre veckors ålder.
Så jag har bestämt för att sluta pumpa bröstmjölk. Så trygt att sitta 15min efter varje gång han äter.
Så nu trappas det ner och vi smyger in med ersättning och någon dag framöver kommer "kalorimaten"
På tisdag den 10 ska vi ha videosamtal med teamet uppe i Umeå som ska fixa Vildes gomspalt.

Inga kommentarer:

Sommar är det bästa

Sommar är det bästa